måndag 7 november 2011

Ännu större boende.

Igår blev de ljuvliga små liven 4 veckor, alltså är det dags för porträttfotografering igen. Vi gjorde vårt bästa idag för att få bra bilder. Med tanke på att de blir rörligare och busigare för varje dag, så fick vi riktigt bra bilder på var och en.

I morse fick de komma ut från valphagen för första gången. Passade på att ha en "inkallningsövning" med dem, när de följde efter mig=matskålen ut till köket. Usch, så stor världen blev, tycktes de tänka, när de kom till vardagsrummet. Sen skulle de även ta sig genom hallen, innan maten serverads i köket. De åt med god aptit efter sin långa och äventyrliga vandring. Efter maten skulle det nya reviret "pinkas" in, lite lek och avsyning av köket hanns också med, innan de knoppde in och sov. Länge!

Efter det har dagen rullat på med mat, lek, gruff, mys med mamma, gos med matte och husse och flera sovstunder. Själv har jag inte hunnit göra så mycket annat än gosat med valpar, bjuda på mat (till valpar, Usah och oss själva). Jo, just ja! Jag har krypit på alla fyra med stora pappersrullen under armen.

Hane 1 provar att "kampa" lite med

min tröja under en mys-stund.



Bäbbarna ligger tryggt i lådan med

mamma Usah framför.

Här har valparna en mjuk och mysig

sovplats på dagarna numer.

Tik 1

Tik 2

Hane 1

Hane 2

Hane 3















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar